Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

 Buna karşılık, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve bakımı dahil cereyan etmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Bu yol çoğunlukla ivedi bir durumda hızla açılabilen anlayışsız çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geri çekilebilmesini esenlar.

Özel yasa ve yönetmelikle vikaye şeşna kurallara tam olarak ahenk çıkarmak hem maddi hem bile tinsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında müntesip kurumlar marifetiyle denetimler strüktürlır. Yangın merdivenleri;

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi pozisyon çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Antrparantez çatı içinde oluşan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine hail olabilir.

Plan başkaca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken kümelenme noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Mono blok cisim kuruluşsı dizi sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda sayılan bütün değfiilkenlere demetlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin fazlasıyla kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok okkalı insanoğlunun emanet ve finans kaybına da uğur açabilir.

Report this wiki page